Korišćenjem sajta www.igrackezvrcke.rs prihvatate Uslove korišćenja navedene u sledećem tekstu. Molimo da pročitate tekst pažljivo kako biste izbegli nedoumice. Hvala!

Uslovi korišćenja

Posetom i/ili kupovinom na našoj online prodavnici “Igračke Zvrčke” (igrackezvrcke.rs) prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da tekst pažljivo pročitate i upoznate se sa pravilima koja primenjujemo. “Igračke Zvrčke” (igrackezvrcke.rs) zadržavaju pravo da bez prethodnog obaveštavanja korisnika vrše izmene i dopune Uslova korišćenja.

Komunikacija

Sa osobljem online prodvnice igračaka “Igračke Zvrčke” (igrackezvrcke.rs) komunicirate telefonom ili elektronskim putem (e-mail), kako Vam više odgovara. Ukoliko niste sigurni da ćete ispravno popuniti narudžbenicu, možete nas pozvati na telefon 064/00-80-222 i izdiktirati šifre željenih artikala i Vaše osnovne podatke ili sve to poslati u SMS poruci ili putem Vajbera, a mi ćemo Vam poslati naručene proizvode u najkraćem roku. Naša komunikacija prema vama će biti obavljana putem elektronske pošte (direktno na Vaš email), obaveštenjima koja ćemo objavljivati na ovom sajtu i putem telefona. Ukoliko dođe do nepredviđenih okolnosti u vezi isporuke bićete obavešteni na telefon. Ne brinite, to se gotovo nikada ne dešava!

Izjava o zaštiti privatnosti

U ime Internet prodavnice “Igračke Zvrčke” (igrackezvrcke.rs) obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost podataka naših kupaca. Prikupljamo samo osnovne podatke o kupcima kao i podatke neophodne za poslovanje i komunikaciju sa korisnicima u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Podaci koji su nam protebni su Vaše Ime, Prezime, Telefon i Adresa kako bismo Vam poslali naručene proizvode. Ove podatke ne dobija niko sem nas i kurirske službe koja Vam dostavlja paket. Takođe, potreban nam je i Vaš e-mail kako bismo Vas obavestili o primljenoj narudžbini, kada možete očekivati paket i u slučaju da postoji neki problem sa narudžbenicom. Ukoliko nemate e-mail adresu, sva komunikacija će se obavljati preko telefona.

Plaćanje se u ovom trenutku vrši isključivo pouzećem pri preuzimanju proizvoda, tako da nam nisu potrebne informacije u vezi Vaših bankovnih račiuna ili platnih kartica.

Svi podaci o korisnicima/kupcima predstavljaju poslovnu tajnu i dostupni su samo zaposlenima, kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla i slanje paketa i krirskoj službi Aks koja dostavlja pakete na željenu adresu. Svi zaposleni su odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Lične podatke koje ste naveli prilikom registracije Igračke Zvrčke će koristiti isključivo radi slanja proizvoda i uspostavljanja poslovnog kontakta sa korisnikom i neće ih koristiti u druge svrhe ili dostaviti trećim licima.

Vaš nalog

Ukoliko koristite našu online prodavnicu igračaka Igračke Zvrčke, odgovorni ste za održavanje svog naloga i poverljivost lozinke koje ste odabrali prilikom Registracije. Korišćenjem sajta “Igračke Zvrčke” odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na Vašem nalogu i sa Vašom lozinkom. Lažno predstavljanje i registracija sa tuđom email adresom nije dozvoljena.

Maloletna lica mogu koristiti sajt “Igračke Zvrčke” isključivo uz nadzor roditelja ili staratelja. Kupovinu preko sajta može obaviti samo punoletno lice.

Komentari

Posetioci sajta “Igračke Zvrčke” mogu komentarisati proizvode. Sajt “Igračke Zvrčke” ima pravo da ne objavi komentare koje smatra zlonamernim, nepristojne sadržine, koji služe za reklamiranje drugih proizvoda ili sajtova, koji šire mržnju ili na bilo koji način ugrožavaju prava drugih. Takvi komentari će biti uklonjeni bez predhodnog obaveštenja lica koje je komentar ostavilo.

Reklamiranje na sajtu

Reklamiranje na sajtu “Igračke Zvrčke” (igrackezvrcke.rs) nije omogućeno.

Opisi proizvoda

Internet prodavnica igračaka “Igračke Zvrčke” nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe, Igračke Zvrčke ne garantuju da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda potpuno tačni, pouzdani, kompletni i bez grešaka. Ukoliko se dogodi da proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na našem sajtu, možete ga vratiti pouzećem isključivo u nekorišćenom stanju i sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo Vam vratiti Vaš novac.

Slike proizvoda na sajtu su ažurne i predstavljaju proizvod koji će kranji kupac dobiti, ali ne garantujemo potpunu autentičnost. Zadržavamo mogućnost greške ili razlike u pogledu boja i sitnih detalja.

Šifre proizvoda su unikatne tako da je naručivanje telefonom olakšano kako iskusnim korisnicima internet prodavnica, tako i osobama koje se prvi put sa ovim susreću. Uveli smo i naručivanje igračaka Vajberom i putel Facebook stranice kako biste mogli što lakše i brže da obavite kupovinu putem slika.

Cene proizvoda

Sve cene proizvoda koje su navedene na sajtu su sa uračunatim PDV-om. Sajt “Igračke Zvrčke” ima pravo da otkaže narudžbenicu (uz slanje email obaveštenja) ukoliko je slučajno došlo do greške prilikom postavljanja cene proizvoda na sajt, npr. umesto 2000 dinara je navedena cena od 200 din, i slično. Trudimo se da sve informaije, a time i cene proveravamo i ažuriramo, ali molimo korisnike da imaju razumevanja i strpljenja ukoliko dođe do nekih grešaka.

Poštarina

Na sajtu Igračke Zvrčke poštarina se uračunava u konačan iznos za naplatu automatski, kako bi se izbegle moguće zloupotrebe od strane kurira. Za iznose ispod 3000din poštarina iznosi 250 dinara fiksno, bez obzira na težinu paketa. Preko tog iznosa poštarina je besplatna, tj. troškove dostave snosimo mi.

Promena (ažuriranje) podataka na sajtu

“Igračke Zvrčke” (igrackezvrcke.rs) zadržavaju pravo da u svakom trenutku, bez prethodne najave i naknadne objave, promene podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Posetioci sajta nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena smatraće se nevažećom osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.

Reklamacije

Online prodavnica igrackezvrcke.rs prihvata reklamiranje proizvoda u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača Sl. Glasnik RS“, br. 62/2014 i 6/2016 – i pravilima dobre prakse. Detaljno o Reklamaciji proizvoda pročitajte ovde.

Ostalo

Delimična ili potpuna neprimenjivost i/ili nezakonitost određene odredbe Uslova korišćenja neće ni u kom slučaju uticati na punovažnost ostalih odredbi koje ostaju na snazi u celini. Neprimenljiva ili nezakonita odredba će biti biće zamenjena drugom, odgovarajućom odredbom.

Idi u prodavnicu