Popularne igračke za decu ove godine

igracke za decu

Naj Cool Igracka ..

Kako vreme prolazi,menjaju se pravila i kada su igracke za decu u pitanju. Menjaju se trendovi,izlaze novi crtani filmovi. Lepsi i originalniji od onih prethodnih. Zavisi koji je mesec,godisnje doba,za koji uzrast ili pol. Sve kada se sabere mnogo pravila je promenjeno iz korena. Postavljaju se sasvim nova ,a i slicna samo da se odrzi korak sa vremenom i svetom.

Barbike sa konjima koji vuku kocije

Kako vreme odmice i igracke za decu se razvijaju. Barbi lutka koja je davno izmisljena promenila je mnogo lica i nalicja. Postoje barbike u svim epizodama zivota od stjuardese,kuvarice,manekenke do barbike na skijanju,jahanju,tenisu. U razlicitim drustvima od kucica,macica,konja do manekena Kena ili svojih mnogobrojnih drugarica.

Ove godine je čini mi se vise od predhodnih veoma popularan komplet naše barby sa konjem koji vuče svetleću kočiju. Konj se uz pomoć baterija kreće,a kočija sija i svira pa samim tim nikoga i ne ostavlja ravnodušnim. Konji su sa šljokicama,beli ili garavi svejedno. Bitno da je spojena prošlost sa sadasnjošću kao i lepota sa plemenitošću.

Muzičke Plišane igračke

Sve se više podrazumeva da plišane igračke kao mogućnost imaju i uredjaj sa baterijom koji emituje zvuk. Tematske pesme i izvodjenja iz crtanih filmova i serija prate lik i delo same plišane igračke.Napravljene su od najfinijih materijala,sa divnim mirisom koji ostaje u dečijem srcu zauvek. Idealne su za uspavljivanje i miran san. Takodje su veoma popularne i za rodjendane osnovaca,a često i iz fazona srednjoškolaca. Zbog toga su i ove godine veoma popularne i u samom vrhu svetske liste.

Paw patrol igračke za decu

Paw patrol ili patrolne šape je crtani film koji je osvojio srca dece širom sveta. Tako veliki globalni uspeh su pretočili i u veliku pomamu za rekvizitima iz serije kao i samim junacima. Veliki pozitivci u liku čuvara reda. Odlični u vožnji kola i jurnjavi za negativcima osvojili su srca najmladjih.

paw patrol igracka

Garaže za automobile su jedan od najpopularnijih rekvizita iz pomenute serije. One krase mnoge domove danas inspirisana ljubavlju ka ovoj seriji i junacima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *