Igračke za Novu godinu – Napravite savršen paketić!

Igračke za Novu godinu moraju da budu posebne i da se razlikuju od igračaka koje deca dobijaju tokom godine, a evo i zašto!

Koliko ste puta sami upotrebili rečenicu „Dobićeš za Novu godinu“ ili „Tražićemo od Deda Mraza da ti donese“? Deca odrastaju sa idejom da je Nova godina jedan jako poseban dan tj. noć u njihovim životima jer tada dolazi Deda Mraz i donosi najlepše poklone, one koje inače ne mogu da dobiju jer su skupi ili veliki. Cele godine roditelji opominju dete da neće dobiti poklon od Deda Mraza ako ne bude dobro ili ne uradi šta mu je rečeno. Deca zaista veruju roditeljima da će njhovi nestašluci biti prijavljeni i sankcionisani, pa se trude da budu dobri kako bi zauzvrat dobili nešto što žele. Ovakav mehanizam je po nekim stručnjacima ispravan, po nekima pogrešan, ali činjenica je da deca veruju da dobro ponašanje donosi nagradu, u ovom slučaju materijalnu, a igračke za Novu Godinu su visoko na lestvici. Pored toga, roditelji su u detetu probudili verovanje da je Deda Mraz svemoćan i da može doneti svaku igračku koju dete zamisli, pa ga ne možete kriviti što u to veruje. 🙂 S toga, dete očekuje da će za Novu godinu dobiti neki poseban poklon, nešto što ne može da traži tek tako.

O ovoj temi se može pisati naširoko, ali svi roditelji znaju da Nova godina detetu znači samo jedno, a to su – NOVOGODIŠNJE IGRAČKE! Njihova sreća i oduševljenje kada otvaraju poklone se ne može meriti ni sa čim. Medjutim, mnogim roditeljima se diže kosa na glavi pri samoj pomisli na to koliko novca moraju da izdvoje kako bi ispunili dečije želje i zbog toga na celu novogodišnju atmosferu gledaju zabrinuto. Na žalost, taj Deda Mraz ne postoji i moramo sami da kupimo igračke i napravimo paketić koji će obradovati našeg Zvrka, ali to obično zahteva više novca nego što želimo da potrošimo. Medjutim, imate izbor!

Paketići za Novu godinu moraju biti posebni, ali oni nikako ne moraju biti skupi!

Kvalitetne i zanimljive igračke danas možete naći na mnogo mesta i za njih izdvojiti manje novca nego što ste predpostavili! Naša online prodavnica igračaka Igračke Zvrčke se trudi tokom cele godine, a naročito oko Novogodišnjih i Božićnih praznika da ponudi najkvalitinije igračke za nižu cenu nego inače kako bi Vi mogli da obradujtete svoje mališane. Nova godina je i nama jako bitna jer je zapravo Praznik igračaka i dece širom sveta i želimo da ih vidimo srećne isto koliko i Vi! Novogodišnji paketići koje možete napraviti na našem sajtu su sjajan spoj kvaliteta i cene i zbog toga su naše igračke na novogodišnjoj akciji pravi poklon za svakog Vašeg Zvrka!

POGLEDAJTE NAŠU NOVOGODIŠNJU PONUDU IGRAČAKA OVDE:

🎀 IGRAČKE NA NOVOGODIŠNJOJ AKCIJI 🎀

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *